2 Kasım 2009 Pazartesi

Satici kankam Arnold

Uzun süre araba kullanmaktan olsa gerek, Arnold aka Terminator basini direksiyona yaslamis dinleniyor. "Sirtim agirdi lan bi masaj yapsana" dedi. E onca senelik arkadasim, kiramadim tabi. Buna masaj yapmaya basladim. Biraz sonra 5 tane alman geldi. Belali gözükmeye calisiyorlar. Meger Almanya'daymisiz. Bu belali gencler gelip benden 5 dolar istediler (Almanya'da!). Harac kesiyorlar akillari sira. Benim de arkamda dag gibi Arnold var ya, tirsmiyorum tabi. Ben de ayaga kalktim dayi dayi. "Vermiyorum size para" dedim (bu kisimlar almanca - bi tek Arnold'la Türkce konusuyorum). Bu cikisimi da Arnold'a güvenerek yaptim tabi. Ama arkamdan gelen tek ses, tislama sesi. Bizim kocaoglan masajin ve yorgunlugun etkisiyle sizmis kalmis! "Aha sictik simdi" dedim icimden (bu kisim Türkceydi sanirim). Kavga edecektik ve ben büyük ihtimalle saglam dayak yiyecektim. Bir de parami alacaklardi. Kavga sirasinda Arnold uyanmasin diye genclere biraz daha yukarida dövüsmeyi önerdim (bu kadar da düsünceli bir arkadasim iste). Bayir yukari yürüdük biraz. Bir süpermarketin önünde onlara teke tek dövüsme teklifi sundum. Kabul etmediler haliyle. Ama insafli davranip ikiye bir dövüsmeyi teklif ettiler. Caresizce kabul ettim. Karsima ilk cikana bi tokat patlattim, yere düstü hemen. Diger taraftan saldirana da bi tane patlattim, o da düstü. Cok sasirmistim. Tokati yiyen düsüyordu. Bunu görünce tabi Allah yaratti demedim arka arkaya patlattim tokatlari. Baya da sak suk diye ses geliyordu. O kargasada Arnold'umun uyudugu arabanin oraya inmisiz. Arnold arabadan cikip mahmur gözlerle "Bu ne gürültü" diye kükreyince hepimiz donakaldik. Normalde benimle ayni boyda olmasina ragmen rüyamda Arnold 2.20 gibi bi seydi. Benim tokatladigim afacanlar tis tis gittiler tabi korkularindan.

Bu haftaki Uykusuz'un sizden gelenler kisminda bir Arnold karikatürü vardi. Bi de gecen hafta masaj yaparak bi kedi uyutmustum. Ikisi birbirine girmis sanirim.

6 yorum:

Yavuz dedi ki...

Bu durumdan tek rahatsız olan ben miyim bilmiyorum ama tekrar başıma gelince yazayım dedim. Yasin'cim bu blog'un temasını değişebilirsen süper olur. Herkese öyle oluyor mu bilmiyorum ama buradaki herhangi bir yazıyı okurken gözlerim inanılmaz yoruluyor, buradan başka sayfaya geçince bir süreliğine kör oluyorum neredeyse. Tamam metalci adamsın, siyah renk sana yakışıyor ama bizi de düşün.

Buradan bana destek olmak isteyip de Yasin'in "Normalde benimle ayni boyda olmasina ragmen..." ve "tokatı yiyen yere düştü" deyip kendini Terminator gibi tasvir etmesinden çekinmeyin. Gerekirse turnuvada "bu adam Selim Abi'ye el kaldırdı, haddini bildirmek gerek" deyip milleti galeyana getiririm, birleşir öyle döveriz Yasin'i.

Saygılarımla (millet bana destek çıkmayabilir diye saygımızı da sunalım mesajı bitirirken).

blastrula dedi ki...

1,5 ay gecikmeli de olsa cevabimi veriyorum Yavizcum (bu yorum büyük ihtimalle okumayacak olsan da). Sitenin temasi hakkinda senden baska sikayette bulunan olmadi (sanirim bir tek sen okuyorsun). Ama biliyorsun, dünya bir tarafa, sen bir tarafa. O yüzden degistirdim temayi filan. Daha civil civil bir sey oldu.

Ayrica milleti galeyana filan getirmene gerek yok, Selim Abi'ye yaptigim hareketlerin cezasini ben fazlasiyla cektim. Ayni mac icinde 2 defa ayagim burkulurken, ayagimi nasil burktugumu anlatirken yine burkmustum ayagimi. Ve inan, Agustos ayindaki o burkulmalarin acisi hala devam ediyor.

Yavuz dedi ki...

Abi niye okumayayım, Yer İmleri'me eklediğim tüm siteleri elimden geldiği kadarıyla okumaya çalışıyorum. Hatta tahminimce senin blog'a senden de sık giriyorumdur :)

Değişiklik için teşekkürler, bu şekilde blogu okumak çok daha rahat oluyor benim için.

Sekerford dedi ki...

Eheheh amcoğlu ben senin rüyayı yeni okudum ha. Ayrıca açık konuşayım senin blogu kaybettim mnkym. Allahtan Alp koymuşta yeniden buldum. Olm daha yoğun yazsana, burda bana bir tarih bölümü aç ben yazayım bari eheheh. Yalnız Yavuzun gücünede hayranım beah, adam temayı değiştirdi. Yalnız buda çok parlak amcoğlu, gözü alıyor ya :)

blastrula dedi ki...

Yavuz'un bir dedigini iki etmem ben. Nesi parlak olm bunun? Iyi okunuyor iste.

Sekerford dedi ki...

gözü alıyor olm işte ya koyu beyaz yokmuydu eheheh