29 Aralık 2009 Salı

Haremlik selamlik Internet Kafe

2 hafta oldu, telekom hala telefon hattimdaki ariza gideremedi. dolayisiyla haftasonlari internete girmek icin internet kafeye gitmek zorunda kaliyorum. Mevki Kanyon ve MetroCity gibi alisveris merkezlerine 2 km uzakliktaki Celiktepe. Tülin'le pazar günü kafeye gittik iste. Yanyana olan iki masaya oturduk. Kafenin sahibi gelip "Bayani isterseniz bayanlar bölümüne alalim" dedi. Ciddi mi söylüyor? Bayanlar bölümü nasil bir yer? Arada perde mi var? Bayanlara ayrilmis baska bir kafeleri mi var? gibi tonlarca soru gecerken kafamdan sonunda dumurdan kurtulup "Olur mu öyle sey?" diyebildim ancak. Tülin neyse ki soku benden cabuk atlatip "Ben burda otururum" dedi "almadilar" bayanlar tarafina. Iran'in cestili sehirlerinde de internet kafeye gittim, orada bile kadin erkek karisik oturuyordu (kadinlarin otobüsün arkasinda, erkeklerin önünde oturdugu bir yerden bahsediyorum). Yuh diyebildim ancak.

3 yorum:

Sekerford dedi ki...

Ayıp ulan, buda yanında adam varken sorulmaz yani. Sordunmu nereliymiş?

blastrula dedi ki...

Sormadim ya. Olur da bir daha gidersem sorarum :) Bizim orada zaten bir sürü mücahit var. Cok sasirmamak lazimdi aslinda. Üst komsu radikal seviyesinde dinci, alt dairede de abi evi var :) gecen bir tane Boston Celtics ayakkabisi vardi kapinin önünde.

Sekerford dedi ki...

olm almasınlar aralarına dikkat et. İlk cümleleride gel sana geçmişin hakkında yanlış bildiğin şeyleri anlatayım tarzıyla giriyorlar zaten. Size soracaktım mnkym geçmişimizi